NKFI támogatás - A4C Marketing - All for clients!

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával az A4C Marketing Kft. a KKV szektor eredményességét növelő, egyedi microsite rendszer kifejlesztését végezte el.
Kedvezményezett neve: A4C Marketing Kft.
Projekt címe: A KKV szektor eredményességét növelő, egyedi microsite rendszer kifejlesztése.
Szerződött támogatás összege: 20.000.000 Ft (Húszmillió forint)
Támogatás mértéke (%-ban): 60%
Projekt befejezési dátuma: 2022.06.30.
Projekt azonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00021
Projectvezető: Vas Zoltán (vas@a4c.hu)

A PromOázis, a vonatkozó jogszabályoknak való megfeleltethető, és a megbízhatóan működő promóció lebonyolítási keretrendszer, mellyel standardizálva, versenyképes áron fogunk tudni a KKV szektorban is a multinacionális cégek által elvárt professzionális szinten nyereményjátékokat tervezni, illetve lebonyolítani.

Képessé tesszük a KKV megrendelőt, hogy ügyfeleivel megteremtse vásárlói szokásaikkal harmonizáló kapcsolatot, az ehhez szükséges automatizált kommunikációval, és mindezt jogosultság kezeléssel, és a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseivel összhangban. Levesszük a jogi megfeleltetés komplikált és nagy hozzáértést igénylő feladatait a KKV ügyfél válláról, illetve a vizuális tervezéssel, template-ek felhasználásával motiváló online felületeket tudunk biztosítani.

A PromOázis nagymértékű pozitív hatással lehet a célpiacra, hiszen már a közepes méretű vállalkozások is igénybe tudnak venni olyan minőségi szolgáltatásokat, elérhető áron, melyeket a multinacionális cégek hosszú évek óta hatékonyan használnak.

X