Kapcsolattartás vásárlóival
online és offline

A piac folyamatos bővülése és a versenytársak egyre aktívabb jelenléte miatt a márkák számára kulcskérdéssé vált vásárlóik elkötelezettségének növelése. Ennek legfőbb eszközei a fogyasztók minél személyesebb megszólítása különböző direkt marketing aktivitásokon keresztül.
A korábbi évtizedek tömegszerű, papír alapú kommunikációjával szemben sokkal nagyobb teret kapnak az online lehetőségek. Mindkettőnek van számos előnye és hátránya, ám a márka és a célok alapos megismerésével segítünk Önnek a megfelelőt kiválasztani.

Már az ötlet felmerülésétől kezdődően optimalizáljuk az üzenetek, küldemények eljuttatásának költségeit, beleértve a tartalom előállítását és eljuttatási módját.

ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ

Az online kommunikáció az egyik legköltséghatékonyabb, legmérhetőbb és leginkább személyre szabható megoldás. Interaktivitása miatt nagyon fontos, hogy mindegyiket arra használjuk, amire való és úgy használjuk, ahogyan kell. Szakembereink segítenek, hogy ne vesszen el a világháló útvesztőiben.

Google adwords

kampányok tervezése és menedzselése

Social média

profilok kialakítása és menedzselése (Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn stb.)

Mobil applikációk

fejlesztése és folyamatos menedzselése

Microsite-ok tervezése

fejlesztése, karbantartása

Hírlevél, e-DM

Vásárlóit rendszeresen elérheti hírlevélküldő megoldásaink segítségével. Szigorúan betartjuk a személyes adatok kezelésének szabályait, ügyelünk a célbajutás eredményességére (spamszűrés), az utánkövetési statisztikákkal pedig pontos információkat adunk a kiküldés eredményességéről.

OFFLINE KOMMUNIKÁCIÓ

Sokan költséges és ellenőrizhetetlen megoldásnak tartják az offline direkt marketing eszközöket, ugyanakkor egyes szektorokban a fogyasztók ehhez szoktak hozzá, sőt, ezt a formát preferálják. Kutatások igazolják, hogy fontosabb információkat tartalmazó levelek hitelességét csak offline módon fogadják el a fogyasztók, emellett bizonyos szóróanyagok eljuttatása sem megoldható online.

A boríték - kiküldésre optimalizált - tervezésétől, gyártásától kezdődően segítjük tanácsainkkal. A kapott adatbázist tisztítjuk és szűrjük, ezzel is támogatva, hogy a releváns célcsoportját érje el célzott üzenetekkel. Küldeményeit perszonalizáljuk, majd – a volumentől függően – kézzel vagy géppel meghajtjuk és a mellékletekkel együtt borítékba helyezzük. A boríték, vagy csomag jellemzőitől függően választjuk ki a kézbesítés módját, minimalizáljuk a csomagolás és az eljuttatás költségeit.

Nagytételű levélküldés, postázás

perszonalizált küldemények alacsony áron

Csomag-, nyeremény kiküldés

nyomonkövethető kiküldési folyamat költségoptimalizálással

Tömeges SMS küldés

egyedi software-rel, amely a válasz üzeneteket is kezeli

Termékminta osztás, kiadvány terjesztés

célcsoport és lokáció optimalizálással, egyedi helyekre is

MUNKÁINKBÓL

Ha többet szeretne megtudni szakterületeinkről, olvasgasson tudástárunkban összegyűjtött számtalan anyagunkból. Itt olyan anyagokat is megtalál, amelyek segítségével hatékonyabban indulhat a közös munka.

Nem titkoltan abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy jobban megértse, hogyan tehetjük sikeresebbé a munkáját.TUDÁSTÁR