Fogyasztók aktivizálása

Nyereményjátékok, promóciók teljeskörű tervezése és lebonyolítása

A bizonyíték:

Több mint 1000 sikeres promóció

A több mint 1000 sikeresen lebonyolított fogyasztói promóció és nyereményjáték során e terület szakértőivé váltunk. Szerénytelenség nélkül kijelenthetjük: ebben a témában nehezen tudnak nekünk újat mutatni. Ez nem csak büszkeség, hanem felelősség is. Annak felelőssége, hogy mi mutassunk utat. Fontosnak tartjuk, hogy egy márka sikerét ne csak rövid távon segítsük, hanem munkánk nyomán új perspektívák nyíljanak meg. Minden promóció és nyereményjáték egyedi gondolkodást igényel, magában foglalva a kreativitást és a nagymértékű precizitást.
Ez komplex feladatkezelést feltételez: első lépésként elsajátítjuk a brand stratégiáját, alapértékeit, céljait, majd annak megfelelően kezdjük meg a tervezést. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy a vásárlókat a leghatékonyabb módon szólítsuk meg. Az sem baj, ha nincs kialakult marketing stratégia vagy márka pozícionálás, stratégiai tervezőink és integrált kommunikációban jártas szakembereink ebben is gyakran segítséget nyújtanak ügyfeleink számára.Az elmúlt 20 év alatt megtanultuk, hogy a szakmai, a jogi és az adózási kritériumokat hogyan kell összhangban megtervezni és működtetni, hogy utólag biztosan ne fájjon a fejünk. Ismerjük a hatóságok (NAV Szerencsejáték felügyeleti Főosztály, NAIH) eljárásrendjét és ez irányú gyakorlatát és eligazodunk a bürokrácia útvesztőiben. Az A4C adatvédelmi szakértői, adó tanácsadói minimalizálják a promóciókhoz, adatkezelési feladatokhoz kapcsolódó jogi és gazdasági kockázatokat.


Teljes körű nyereményjáték-, promóció tervezés és lebonyolítás

A nyereményjátékok akkor hatékonyak, ha könnyen érthetőek, egyszerűek és maximálisan célzottak. Egyszerűen hangzik, de ennek eléréséhez kell egy jó kreatív, egy könnyű részvételt biztosító mechanizmus, vonzó nyeremények, és persze rengeteg munka. Mi ebben mind otthonosan mozgunk.


Promóciós adótanácsadás

A fogyasztói aktivitásokhoz kapcsolódó különböző szabályok és rendeletek útvesztőjében könnyű elveszni. De nem nekünk. Adótanácsadói csapatunk segít a jogszabályi környezetnek leginkább megfelelő promóciós mechanizmus kidolgozásában, figyelve a nyeremények után fizetendő adóterhelés minimalizálására.


A feladat céljainak megfelelő kommunikációs csatornák tervezése és működtetése

Microsite, Facebook, mobil applikáció, SMS, email, hot-line, hostessek – a lényeg, hogy minél szélesebb körben és hatékonyabban a elérjük a célközönséget!


Törzsvásárlói programok tervezése és lebonyolítása

Szeretné vásárlói márkahűségét erősíteni és hosszútávon gondolkozik? Erre kiváló megoldást nyújtanak a hűségprogramok. Találjuk ki együtt, hogyan tudja törzsvásárlóit és rendszeres fogyasztóit motiválni és megtartani.


Ügyeskedők, promohunterek kiszűrése

Mondjuk ki: ma már szinte profi „nyereményjáték résztvevők – promohunterek” fókuszálnak arra, hogy ők nyerjék az egyes promóciókat, így háttérbe szorítva azokat, akiket az ügyfél ténylegesen meg akar szólítani. Ha velünk dolgozik, emiatt nem kell többé aggódni, mert mi ezt átgondolt részvételi mechanizmussal és játékszabállyal hatékonyan kezeljük.


Személyes adatok szabályos és törvényes kezelése

A jó adatbázis aranyat ér. Főleg, ha támadhatatlan. Nem csak adatbázisa felépítésében, letisztításában, de annak megfelelő felhasználásában és jogilag megtámadhatatlan kezelésében is segítünk.


Hostess promóciók

A személyes megszólítás sokat ér. Ha mindezt egy kedves hostesstől kapja a vásárló, az már félsiker. Hostesseink minden körülmények között megállják helyüket, segítve a márkaüzenet hatékony eljuttatását és az ismertség növelését.

MUNKÁINKBÓL

Ha többet szeretne megtudni szakterületeinkről, olvasgasson tudástárunkban összegyűjtött számtalan anyagunkból. Itt olyan anyagokat is megtalál, amelyek segítségével hatékonyabban indulhat a közös munka.

Nem titkoltan abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy jobban megértse, hogyan tehetjük sikeresebbé a munkáját.TUDÁSTÁR