Magyar Közút - A4C Marketing - All for clients!

MAGYAR KÖZÚT
videokamerás forgalomszámlálás

2013 óta rendszeresen együttműködünk a Magyar Közút Zrt.-vel. 2017-ben harmadik alkalommal nyerte meg cégünk közbeszerzési tenderen a videokamerás forgalomfelvétel és –számlálás feladatát az elkövetkező 2 évre.

A 2017-2018-as évben munkatársaink több mint 5000 órán keresztül az ország 100 pontján készítettek videokamerás forgalomfelvételt, illetve számolták a gépjármű-forgalmat. A számlálást a felvételeket visszanézve készítjük és táblázatos formában rögzítjük, majd az így kapott eredményeket a videoanyaggal együtt adjuk át megrendelőnknek. A leadott adatok és felvételek alapján könnyebben tervezhetővé válnak bizonyos útszakaszok terhelései, illetve információk küldhetők a EU felé is.

"Az elmúlt években mintegy 5000 óra kézi, és közel 6000 óra videó felvétellel rögzített és kézi módszerrel kiértékelt forgalomszámlálást végzett az A4C. Az osztályunk, illetve személy szerint én is jól teljesítő, rugalmas és megbízható partnert találtunk az A4C-ben és csak ugyanilyen minőséget kérünk, várunk el a jövőben is."

Szarka István
osztályvezető
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Adatbank osztálya

X