SHELL - A4C Marketing - All for clients!

SHELL

2010 óta szinte évről-évre dolgozunk a Shell különböző aktivitásain, kezdve a töltőállomásokon zajló, tankoláshoz kötött nyereményjátékoktól, a ClubSmart hűségprogram promócióján át, a három országban zajló online adatfrissítési akcióig. Büszkeségünket tetézte, hogy a ClubSmart 20. születésnapi nyereményjátékának lebonyolításában vállaltunk partnerséget 2017-ben, melynek nem mindennapi fődíja egy exkluzív koncert volt.

A hűségprogram részeként szervezett promócióban a vásárlóknak egyedi kódot kaptak, ha használták klubkártyájukat, a kód online beküldésével pedig egyszerűen tudtak részt venni a promócióban.

A kártyahasználathoz kötött vásárlással a nyeremény átadás folyamata gördülékenyebben zajlott, ami egyértelműen erősítette a pozitív felhasználói élményt, és emellett a játék tisztaságát is biztosította, mert nem adott lehetőséget a kódok átruházására.

Feladataink: hardver környezet biztosítása, microsite felület programozása, sorsolások lebonyolítása, nyertes azonosítás-érvényesítés, nyeremény kiküldés, adatmigráció, adatfrissítés a Shell rendszerei felé.


X