IWI Nemzetközi Fitnesziskola

IWI Nemzetközi Fitnesziskola

A 2016-os év során negyedévente feladatunk volt az IWI Nemzetközi Fitnesziskola szórólapjainak terjesztése, melynek keretében 120 helyszínen (fitnesztermekben, wellness szolgáltatásokkal kapcsolatos intézményekben, stb.) töltöttük fel a meglévő tartókat, ill. helyeztünk ki új prospektus tartókat. Felmértük az állványok elhelyezkedését és a plakátok láthatóságát, mindezt fotókkal dokumentálva.

iwifitnesz

Cél:
Felmérjük az aktuális állapotot az IWI és a konkurencia viszonyában az eladáshelyi jelenlét kapcsán. Ügyfelünk és az adott fitneszterem kapcsolatának erősítése, az IWI képzéseinek, rendezvényeinek kommunikálása.
Technikailag az IWI szórólaptartók feltöltése a következő kiszállításig. A prospektusok fogyásának felmérése, a tartók és plakátok láthatóságának ellenőrzése. Új tartók elhelyezése, ezáltal az adatbázis bővítése és aktualizálása.

Megoldás:
Összehangolt munka keretében a feladatot megoldó személyek kompetenciáinak felmérése és szervezése a feladat zökkenőmentes és professzionális lebonyolításához.
Túraterv alapján személyesen felkerestük a helyszíneket, felkészített szakemberek segítségével egyeztettünk a teremvezetőkkel, felmértük az IWI elfogadottságát és ismertségét. Az eredmények riportálásával és fotókkal történő dokumentálásával zártuk a megbízást.

Eredmény:
Eredményként tekinthetünk az IWI szolgáltatásainak jobb ismeretére, az együttműködés megerősítésére és az IWI reklámanyagok kihelyezésének sikerességére. Ügyfelünk és a szolgáltatók kapcsolatának minősége javult, a brand ismertsége növekedett, a további együttműködési szándék fennmaradt és erősödött.


ÁRAJÁNLATOT KÉREK