IT Magyar Cinema Kft. hírlevél kiküldés

Cinema City hírlevél kiküldés

2013 óta folyamatosan végezzük a Cinema City hírleveleinek kiküldését. 2015-ben új külsőt kapott az elektronikus levél az akkori elvárásoknak megfelelően már reszponzív kialakítással. Az általában havi rendszerességgel küldött információk az új hírek, események, programok, kulisszatitkok, interjúk és promóciók közül kerülnek ki, kiegészülve a kedvelt filmajánló résszel. A hírlevelek megtekinthetőek az oldal archívumában is.

cinemacity

Cél:
Mozizás élményének népszerűsítése és összekapcsolása a Cinema City névvel. Meglévő fogyasztók tájékoztatása és elkötelezettségének erősítése. Új fogyasztók integrálása a Cinema City világába.

Megoldás:
Érdekes és figyelemfelkeltő információk, exkluzív tartalmak megosztása a feliratkozókkal. Újdonságok prezentálása és jegyfoglalás támogatása.

Eredmény:
Szervezett kommunikációnak és időben történő tájékoztatásnak köszönhetően a tömeges érdeklődés folyamatos fenntartása. Egyéb image és márkainformációk eljuttatása az olvasókhoz. Megnövekedett érdeklődés biztosítása a promóciók iránt.


„A Cinema City és az A4C munkakapcsolata fél évtizednyi intervallumra tekinthet már vissza. Ezen hosszú idő alatt megbízható, kérdéseinkre gyorsan reagáló, s korrekt megoldásokkal szolgáló partnereket ismertünk meg az A4C Csapat tagjaiban. Különböző mozis aktivitásaink kapcsán készült hírleveleink kiküldését is rájuk bízzuk már több éve.”

Buda Andrea
Cinema City, Marketing és PR igazgató

ÁRAJÁNLATOT KÉREK