Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Kommunikáció a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjaival

2012 óta partnerünk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Az elvárást az volt, hogy a lehető legköltséghatékonyabb módon oldjuk meg tagokkal kapcsolatos papír alapú kommunikációt, levelezést, számla kiküldést. A nagy volumen (több százezres tagság) és szenzitív adatkezelés miatt nagy kihívás jelentett a " a megnyugtató megoldás" szállítása. Ebben építhettünk évtizedes tapasztalatainkra, illetve a Magyar Postával meglévő exkluzív postai megállapodásunkra, amely kedvezményes postai díjakat jelent számunkra és így, Ügyfeleink számára is. 2013 januárjában és júniusában több mint félmillió, a kamara tagjainak szóló tájékoztató levelet állítottunk elő, borítékoltunk be és adtunk fel a Kamara tagjainak. 2013 decemberében Ügyfelünk azzal a kéréssel keresett meg bennünket, hogy mintegy ötvenezer tag részére állítsuk elő az aktuális számlaleveleket, majd adjuk postára. A nagy precizitást és odafigyelést igénylő feladatot a két ünnep között fejeztük be.

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjaival lefolytatott levél alapú kommunikációjában 2014-ben is oroszlánrészt vállaltunk. 2014-ben a tagoknak küldendő – kamarai tagsági díjakkal, illetve azok elszámolásával kapcsolatos - levelek előállításával és postázásával bízta meg az A4C-t. 2014 májusában, illetve júniusában, újabb közel 400 ezer postai küldeményt állítottunk elő és adtunk fel a Kamara tagjainak.

Az együttműködés 2015-ben is folytatódik. Jelenleg is folyamatban vagy egy újabb több százezres küldemény előállítási és kiküldési projekt szervezése.

„Az A4C Marketing Kft. a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak küldendő díjbekérők, tájékoztató- és számlalevelek előállításában és eljuttatásában közreműködik 2012 decembere óta. Az adott feladatot jól összehangoltan, határidőre végzik el, mindig konstruktívan, rugalmasan állnak rendelkezésünkre. Precízek, illetve az utólagos adminisztrációnál, elszámolásnál is korrekt eljárásról tanúskodnak.”

Reich László
Operatív és Gazdasági Főigazgató-helyettes
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara


ÁRAJÁNLATOT KÉREK